Privatumo politika

Betadovana.lt nuolat stengiasi užtikrinti Jūsų asmeninių duomenų saugumą. Čia galite sužinoti, kokius Jūsų asmeninius duomenis renkame, kai lankotės mūsų svetainėje ir ką su šia informacija darome.
Užtikriname, kad visi Jūsų duomenys tvarkomi ir saugomi laikantis galiojančių Europos Sąjungos bei Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytus reikalavimus bei kitus Lietuvos Respublikoje asmens duomenų apsaugą reglamentuojančius teisės aktus.
Jūsų asmens duomenis tvarkome teisėtais, sąžiningais ir skaidriais būdais bei tikslais, taikydami tokias technines ir organizacines priemones, kurios apsaugo duomenis nuo neteisėto duomenų tvarkymo, netyčinio praradimo, sunaikinimo ar sugadinimo.
Jūsų asmens duomenų valdytojas yra UAB „Adora dovana“, kodas 304927755, Savanorių pr. 178A, Vilnius, tel. 8 670 10005, el. paštas [email protected]

Kokius Jūsų asmens duomenis ir kokiais pagrindais tvarkome?

Lankantis Jūsų asmens duomenis renkame, kai jūs patys juos mums pateikiate, arba duodate sutikimą juos rinkti ir naudoti:

  • Asmens duomenis Jūs pateikiate patys skambindami mums, siųsdami užklausas elektroniniu paštu ar svetainėje esančia pokalbiu programėle, bei kitais būdais susisiekdami su mumis. Šiuos duomenis tvarkome siekdami suteikti informaciją, susijusią su Jūsų užklausomis apie paslaugas, partnerius ir pan.
  • Duomenis, kuriuos pateikiate pirkdami svetaineje betadovana.lt (vardas, pavardė, telefono numeris, pristatymo adresas, elektroninis paštas). Jei dovanų kuponą perkate kitam asmeniui, mes surenkame jų pristatymo duomenys ir kontaktinę informaciją. Šie duomenys reikalingi, norint užtikrinti sklandų užsakymo vykdymą, pristatymą, bei galimybę su juo susisiekti iškilus problemoms dėl užsakymo vykdymo ar paslaugos suteikimo. Be atskiro sutikimo, šie duomenys nebus naudojami jokiems kitiems tikslams.
  • Registruodamiesi betadovana.lt svetainėje pateikiate asmens duomenis (vardas, pavardė, elektroninis paštas). Duomenys renkami norint identifikuoti prisijungusius klientus, siekiant suteikti galimybę įsigyti paslaugas elektroninėje svetainėje ar naudotis kitomis betadovana.lt svetainės teikiamomis paslaugomis (pvz. noru sąrašu).
  • Duomenis, kuriuos pateikiate tiesiogiai betadovana.lt dalyvaudami vykdomose apklausose, konkursuose ir žaidimuose. Jie renkami ir tvarkomi pagal apklausos, konkurso ar žaidimo pateiktas taisykles.
  • Suteikiate mums leidimą naudoti Jūsų elektroninio pašto adresą tiesioginės rinkodaros tikslais, kai tam tikrose vietose pažymite, jog sutinkate su tokia veikla.
  • Duomenis kuriuos gauname iš kitų šaltinių, kai ateinate į betadovana.lt iš trečiųjų šalių puslapių, naujienlaiškių, paspaudus reklaminius skydelius, mes fiksuojame iš kokio šaltinio lankytojas atėjo, reklaminės kampanijos pavadinimą ir jos poziciją bei šiuos duomenis susiejame su užsakymu.
  • Informacija gali būti renkama automatiškai (jums lankantis mūsų svetainėje (slapukų ir panašių technologijų pagalba), lankantis mūsų socialiniu tinklų paskyrose Facebook, Instagram, Google+, Pinterest, Twitter). Duomenis siejame su puslapio lankomumu, srauto šaltiniais, bei užsakymais.
  • Kitus duomenis, kurie surinkti naudojant slapukus ir panašias technologijas, susijusias su naršymu internete. Slapukų surinkta informacija leidžia mums užtikrinti Jums galimybę naršyti patogiau, daugiau sužinoti apie betadovana.lt vartotojų elgesį, analizuoti tendencijas bei pateikti panašius pasiūlymus, tobulinti svetainę ir Jūsų aptarnavimą. Jūs galite pasirinkti, ar norite priimti slapukus. Jeigu nesutinkate, galite ištrinti visus jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumą naršyklių nustatyti taip, kad slapukai nebūtų įrašomi jūsų įrenginyje. Daugiau informacijos rasite puslapyje
  • Paspaudus betadovana.lt esančias nuorodas į kitus tinklalapius, juose galioja jų privatumo ir slapukų naudojimo taisyklės.

Su kuo ir kodėl dalinamės informacija

Atsakydami į teismo arba valstybės institucijų prašymus, tik ta apimtimi, kiek tai būtina siekiant tinkamai vykdyti galiojančius teisės aktus arba teismo nutartį/ liudijimą.

Kitiems tretiesiems asmenims Jūsų sutikimu, kuris gali būti gautas dėl konkretaus atvejo.

Užtikriname, kad duomenų tvarkytojus renkamės atsakingai, ir tik tokius, kurie suteikia pakankamų garantijų, kad duomenų tvarkymas atitiks reikalavimus, įskaitant tvarkymo saugumą.

 

Kiek laiko saugomi duomenys


Jūsų duomenys yra saugomi tol, kol duomenų valdytojas vykdys tiesioginę veiklą. Išskyrus tam tikrus atvejus, kai laikymo sąlygas apibrėžia LR įstatymai.
Suėjus aukščiau nurodytiems terminams, asmens duomenys sunaikinami automatiškai arba betadovana.lt įgalioto darbuotojo.

Jūsų teisės

  • Susipažinti, su informacija kokius jūsų asmeninius kaupiame ir kaip juos tvarkome.
  • Sužinoti, kokiems duomenų gavėjams jūsų asmens duomenys tiekiami ir buvo pateikti per paskutinius 1 metus.
  • Paprašyti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius duomenis.
  • Paprašyti ištrinti sukauptus asmeninius duomenis apie jus.
  • Paprašyti nustoti apdoroti sukauptus jūsų asmeninius duomenis.
  • Pateikti skundą priežiūros institucijai.

Jei norite gauti informaciją jūsų asmens duomenų tvarkymą ar kreiptis dėl neteisingų, neišsamių ar netikslių duomenų tvarkymo ir prašyti ištaisyti siųskite mums laišką el. pašto adresu [email protected]



Nepilnamečių asmenų duomenų apsauga

Naudotis betadovana.lt elektronine parduotuve galite tik tuo atveju, jei esate vyresni nei 16 metų amžiaus. Jei esate jaunesni nei 16 m. amžiaus, neturėtumėte pateikti savo asmens duomenų be tėvų ar globėjų sutikimo. Jei esate tėvai/globėjai ir sužinojote, kad jūsų nepilnametis vaikas, jaunesnis nei 16 m., naudojasi betadovana.lt elektronine parduotuve, o jūs tam prieštaraujate, susisiekite ir mes pašalinsime visus susijusius duomenis kaip įmanoma greičiau.


Kur kreiptis dėl teisių pažeidimo
Jei manote, kad Jūsų teisės dėl asmens duomenų tvarkymo ir saugojimo buvo pažeistos, susisiekite su mumis el. pašto adresu [email protected] ir mes pasistengsime kuo greičiau išspręsti kilusias problemas.
Taip pat galite pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, faks. (8 5) 261 9494, el. paštas [email protected]

 

BETA Dovana komanda

UAB Adora Dovana