Išsami informacija

Pirmame viešbučio „Hotel Gabija Palanga“ aukšte įsikūręs garsus brandinta mėsa,  lietuviškas restoranas „MEAT Steak House“.

Vienas iš restorano įkūrėjų ir jo šefas Liutauras Čeprackas mokėsi prestižinėje pasaulinio garso  kulinarijos mokykloje „Le Cordon Bleu“, kurią baigė aukso medaliu ir šiandien yra vertinamas kaip vienas geriausių virėjų Lietuvoje, kuriam priklauso kelių restoranų tinklas. 

Restoranas „Meat Steak House“  - bene vienintelis turintis savo mėsos brandinimo  kamerą

Restorano pasididžiavimas - brandinta MĖSA.  Visi patiekalai tirpte tirpsta burnoje: Sultingi jautienos kepsniai su traškia plutele ar ant raudonojo kedro lentelės kepta antis, patiekiama su gruzdintomis plonomis bulvytėmis.

Restorane svečiams siūlomas platus jautienos kepsnių pasirinkimas: antrekotas „Rib-Eye“, nugarinė „New York strip“, išpjova ir didieji kepsniai su kaulu „T-bone“ ar „Porterhouse“, gomurį pamalonins ir žuvies bei jūros gėrybių patiekala

Padovanojus šį dovanų kuponą galėsite rinktis patiekalus iš restorano meniu. 

Restoranas MEAT Steak House šiais metais duris atvėrė 4* viešbučio „Gabija“ patalpose, vienoje iš  gražiausių Palangos kurorto vietų – priešais pagrindinius vartus į Birutės parką. 

Pasiūlymo vieta

Vytauto g. 40/2, Palanga

Svarbios sąlygos

Būtina išankstinė rezervacija.

Paslaugos organizatorius

Kita svarbi informacija, kurią turėtumėte žinoti

Su šiuo kuponu iš pateikto meniu galėsite išsirinkti pageidaujamus patiekalus ir nealkoholinius gėrimus.